menu close menu

A csillag szépségszalon kozmetikai kezelései

kozmetika szigethalom

Bőrmegújító frissítés hidrodermabrázióval

Ezt a kezelést a 16-tól 28 éves korosztálynak ajánlom, aki szeretné ha bőre finom, tiszta és friss lenne. Időtartama: 45 perc

3500.-


Arcfiatalítás hidrodermabrázióval

Ezt a kezelést a 25-től 99 éves korosztálynak ajánlom. A kezelés lényege a bőr megújítása, és a bőrének megfelelő hatóanyag bejuttatása ultrahangos bevitellel.

4000.-


Arcfiatalítás extra hidrodermabrázióval

Ezt a kezelést a 30 éves korosztálytól mindenkinek ajánlom. Ez a kezelés a bőr megújításán és felfrissítésén kívül, speciális arclifting masszázst foglal magába.

5500.-


Arcfiatalítás extra hidrodermabrázióval plusz nyak, dekoltázs és hát masszázs

Ezt a kezelést a 30 éves korosztálytól mindenkinek ajánlom. Ez a kezelés a bőr megújításán és felfrissítésén kívül, speciális arclifting masszázst foglal magába.

7000.-


Mikrodermabráziós arcfiatalító kezelés

A kezelést annak ajnálom: aki igazán intenzív bőrmegújulást szeretne.

5000.-


Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Minden 35 éven feletti hölgynek és úrnak ajánlom, akinek nem mindegy mit mutat a tükör.

4000.-


kozmetika

Kavitációs zsírbontás

A tested bizonyos területein (has, csípő, popsi, kar, comb vagy lovaglónadrág) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatatlan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem? Nem tudsz úrrá lenni a változó kori hízáson, átalakuláson?

Tudj meg többet

Rádiófrekvenciás arc és testfeszesítés

Azoknak ajánlom ezt a kezelést akiknek az arcán megjelentek az első ráncok és szívesen megszabadulna tőle. Ha testeden megjelent már a csúnya narancsbőr, és szeretnél rajta változtatni.

csillag szépségszalon

Bioptron fényterápiás kezelés

A Bioptron lámpa kiválóan alkalmazható kozmetikai és bőrproblémák esetén (ráncok, szarkalábak, kis hegek, akne, herpesz). Többszörösére növeli a kozmetikumok hatását.

Tudj meg többet
mézemulziós szőrtelenítés szigethalmon

Mézemulziós szőrtelenítés

Mézemulziós szőrtelenítést azoknak ajánlom akiknek már elegük lett az állandó fájdalommal járó szőrtelenítési technikákból. A mézemulziós szőrtelenítés során sokkal kisebb mértékű a bőr irritációja. Megszűnik a szőrbenövés és szőrtüssző gyulladás. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Pollenmentes, hatóanyaga tisztított méz, levendula és rózsavíz.

4d műszempilla szigethalom

4D műszempilla ragasztás

Kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre. Ajánljuk azoknak, akik már ébredés után is tökéletesen szeretnének kinézni, vagy nincs kedvük minden reggel bíbelődni a szempillaspirállal.

7000.-Szempillatöltéssel

5000.-


fülbeavló, fül lyukasztás

Füll, orr piercing lyukasztás

Szépségszalonunkban fül, orr, piercing lyukasztást is vállalok. A fülbelövés speciális fülbelövő pisztollyal történik, általa a fülbelövés gyors és fájdalommentes lesz.


Fülbevaló és piercing kínálatért kattintson IDE!